Friday, May 9, 2008

Mai 2008

Tere koigile!!!

Tahan toesti tanada, kui olete palvetanud meie eest, sest moodunud kuu ei ole olnud koige kergem.
Muidu laheb koik hasti, kuid oleme tundnud runnakuid, abikaasaga omavahelise suhete pinnal (narvilisus, kahtlused ...), kuid Tanu Jumalale praeguseks on torm moodas. Palvetage ikka meie eest, et Jumal annaks meile rohkesti rahu ja armu ettevoetud teekonda edukalt jatkata.
Praktilises osas on koik endiselt hasti, lopuks ometi kain reaalselt tool kokaabina restoranis ja see on mulle energiat ja lootust andnud (et me toesti saame siia jaada). Tooleping on esialgu kuni Septembri lopuni, siis loodame Oktoobris Eestit kulastad.
Lastel laheb kenasti, on roomsad ja opivad usinasti uut keelt.
Palvetage palun Krista ja Dariani eest, kui neil on pidev koha, ilmselt sellest, et ilmad on vaga kuumad, kuid toad on kulmad ja tekib selline olukord, et ei tea kus olla, oues liiga kuum ja koguaeg toas olles tekib koha.

Uks uus hea uudis on see, et Luca ja Giuseppina kaisid uhel kristlikul konverentsil siin Itaalias ja said infot, et ka Milanos on vaike kurtide kristlaste osadus. Meie ja Luca ja Giuseppina olime vaga roomsad taolise uudise ule, kuid siinses koguduses (Evangeelne Vennaste kogudus) peljatakse Milano kurtidega kontakti votta, kuna sealsed kurdid kaivad Nelipuhi kirikus ja koik mis seostub sonaga Nelipuhi voi karismaatiline voi midagi taolist ollakse aarmiselt ettevaatlikud ja pigem isegi torjuvad.
Kuid siinsed Vennaste kurdid teavad, et meie pere on ka ju Nelipuhi kirikust ja eks nad naevad, et me ei ole miskid imeloomad. Usun, et Jumalal on oma plaan, et saame olla sillaks kahe kogukonna vahel, julgustades Kristuse ihu uhtsuse poole. Kuid reaalsus Itaalias on paraku selline, et siin Evangeelsed kogudused uldjuhul koostood ei tee (igauks ajab oma rida). Eks siis kurdid on seda suhtumist kuuljatelt oppinud. Palvetage, et Jumal annaks armu ja tarkust murda koik kildkonnad, eelarvamused, tuhised erimeelsused ja pohjendamatu vaen ning kasvada meil koigil uhtsuse suunas, sest ainult nii oleme me tugevad ja saame olla valguseks.
Palun palvetage selle olukorra eest!!!

Heebrealastele 12:2 VAADAKEM ULES JEESUSELE, USU ALUSTAJALE JA TAIDESAATJALE...

Suur tanu koigile kes meid toetavad , nii palves, kui materjaalselt!
Olge sudamest tervitatud!!! Prk. Kertsmik

No comments: